#OurLiving
#Vasakronan

Betydande ramavtal mellan OurLiving och Vasakronan

Dela med dig

OurLiving och Vasakronan har undertecknat ett betydande ramavtal som innebär leverans av solenergitjänster. Detta avtal sträcker sig fram till och med 2025 och har möjlighet till förlängning och täcker regionerna Uppsala, Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Inom ramen för avtalet med Vasakronan omfattar OurLivings tjänster nybyggnation, tillbyggnad, reparationer, planerat underhåll samt akut- och övrig felavhjälpning i ovan nämnda regioner. Dessa tjänster utförs av OurLivings dotterbolag, Solarfuture i Sverige AB. Avtalet sträcker sig fram till och med 2025, med möjlighet till förlängning. Utöver detta ger affären OurLiving också en möjlighet att digitalisera processer inom solenergi genom användning av deras digitaliseringsplattform.

 

Vasakronan har nyligen blivit erkända genom att vinna priset ”Årets anläggning byggnad” från Svensk Solenergi för deras projekt Magasin X. Projektet har visat på nytänkande när det kommer till klimatansvar och integration av solpaneler. För närvarande har Vasakronan omkring 90 solcellsanläggningar som täcker ungefär 60 000 kvadratmeter och genererar totalt cirka 9 MW el. Denna kapacitet förväntas öka avsevärt i framtiden.

 

Affären markerar en fortsatt tillväxt inom solenergibranschen och ger möjligheter att utveckla och driva fram innovativa projekt som främjar hållbarhet och miljövänliga energilösningar. Det är ett lovande steg i riktning mot en mer hållbar och grön framtid.

 

Källa: OurLiving

Fler inlägg

#Infometric
#Serneke

Infometric i Nordens högsta byggnad

#Mestro

Mestro lanserar guide för upphandling av energiuppföljning

#Mestro
#SBC

Mestro ingår i partnerskap med SBC

Fyll i formuläret

Vi hör av oss inom kort.

Fyll i formuläret

Vi hör av oss inom kort.