Medlemsskap hos PropTech Sweden

Bli en del av
PropTech Sweden

När du blir en del av vårt community får du tillgång till vårt globala nätverk. Det innebär ovärderliga kontakter i form av experter inom fastighetsindustrin och spännande startupbolag. Som medlem ges du också möjlighet att delta i exklusiva event och många givande samtal för att driva utveckligen framåt.

Betrodd av 1000+ innovatörer inom olika branscher

Varför bli medlem i PropTech Sweden?

Förmåner för våra medlemmar

Bli en del av vår professionella community och få tillgång till vårt globala nätverk av branschexpertis på hög nivå, uppstart, ovärderliga kontakter och exklusivt innehåll och evenemang.

Matchmaking

När du blir medlem får du tillgång till ett nätverk som finns tillgängligt för dig såväl online som offline. Vi jobbar hårt för att koppla samman och etablera affärsrelationer våra medlemmar emellan vid varje givet tillfälle.

Tillväxt

I vårt nätverk finns goda möjligheter att knyta de kontakter och förbindelser som krävs för att ta din organisation till nästa nivå. Medlemskapet kan bli din språngbräda inom fastighets- eller byggbranschen.

Exponering och marknadsföring

Du och ditt företag får möjlighet att synas i många olika sammanhang kopplat till vår organisation. Medlemsskapet blir en möjlighet för ren exponering, men också marknadsföring av ditt varumärke och din organisation.

För organisationer inom fastighetsteknik

Bli medlem hos oss

PropTech Sweden är till för alla organisationer som är involverade i fastigheter. Vi erbjuder medlemsskap i olika kategorier, för att det ska finnas möjlighet för alla inom branschen att medverka på det sätt som passar dem bäst.

Startup & scaleup

Är du entreprenör, innovatör eller ägare till ett startup- eller scaleup-bolag inom sektorn? PropTech Sweden kan hjälpa dig till nästa nivå!

Built environment

Jobbar du på ett företag som varit med länge i branschen och är en leverantör till sektorn? Då är PropTech Sweden helt rätt nätverk för dig.

Fastighet & bygg

Är du bygg- fastighetsbolag eller förvaltare av fastigheter? Med hjälp av oss kan du bygga det kontaktnät och få de lärdomar som behövs för ta dina fastigheter till nästa nivå!

Konsulter

Gemensamma krafter krävs för hållbara fastigheter. Även bolag som understödjer bygg & fastighetsbranschen kan dra stor nytta av det nätverk och den kunskap vi erbjuder.

Så här välkomnas du till PropTech Sweden

Onboarding-processen

När du blir medlem får du gå igenom vår onboardingprocess. Under 5 steg får du en full genomgång av PropTech Sweden som organisation, dina förmåner som medlem och mycket mer. Du får också en chans att bjuda in dina kollegor längs vägen.

Efter onboarding kommer ni kontinuerligt få ta del senaste nytt inom PropTech och få inbjudan till vår kanaler. Ni kan därefter också promota egna nyheter och eget material. Har ni specifika behov så bokar ni bara in ett möte med oss, så hjälper vi er.

Steg 1

Välkommen

Start av onboarding och möte med ansvariga

Steg 2

Marketing

Vi exponerar ert varumärke i våra kanaler

Steg 3

Onboarding

Onboarding av ert team

Steg 4

Matchmaking

Matchmaking – så funkar det

Steg 5

Business Case

Business Case – så funkar det

Eller vill du gå ett steg längre?

Bli en PropTech-partner

Vill du bli en förebild som är med och driver PropTech Sweden i rätt riktning? Om du är del av en organisation som vill ha ett utökat engagemang inom proptech-branschen så kan ett utökat medlemsskap i form av partnerskap vara något för dig!

Några av våra partners

Vad våra medlemmar säger

Referenser

5/5

Det var ett självklart val att bli medlem i PropTech Sweden. Vi blev medlemmar för att få möjligheten att utöka samarbetsportfölj och fortsätta bygga på det digitala ekosystemet inom fastigheter. Det är en stor tillgång för oss att dels få åtkomst till en solid kundbas, samt att få delta på webbseminarier och evenemang. Organisationen ger stor nytta för oss och vår bransch.

- Henrik Svanqvist, TMPL

5/5

Vi gick med i PropTech Sweden eftersom vi tror på att skaffa sig partners med samma mål; att skapa ett ekosystem för de mest optimerade städerna för kommande generationer. Med fokus på samarbete, marknadsföring och utförande av smarta lösningar, tjänster och visioner inom PropTech, är vi med och bygger något bättre och större.

- Johan Hallberg, Bridgit

Fyll i formuläret

Vi hör av oss inom kort.

Fyll i formuläret

Vi hör av oss inom kort.