Bli en fortleader – knyt ditt varumärke till oss

Bli partner till PropTech Sweden

Vi på PropTech är alltid intresserade av givande samarbetspartners som kan vara med och driva organisationen i rätt riktning. Redan idag finns partners till PropTech Sverige som hela tiden jobbar för att ligga i framkant när det gäller att driva fastighetsbranschen mot en mer innovativ och hållbar framtid – kanske kan även du eller ditt företag bli en av dem?

Betrodd av 1000+ innovatörer inom olika branscher

Varför bli partner till PropTech Sweden?

Förmåner för våra partners

När du ansluter dig som partner till PropTech Sverige får du och din organisation en stor möjlighet att driva positiv förändring för fastighets- och byggindustri. Förutom detta finns många andra positiva aspekter.

Högre varumärkessynlighet

Inbjudningar till nätverksmiddagar och sociala sammankomster

Möjlighet att delta som talare vid våra evenemang

Prioriterad tillgång till våra innovationsprojekt och program

Prisavdrag på flera av våra erbjudanden och aktiviteter

Möjlighet att sitta i vår Advisory board

Så kan du påverka den svenska proptech-scenen

Bli vår partner

Vi är flexibla kring hur ett partnerskap hos oss kan utformas och drivas framåt, men i grunden finns tre olika typer av partners, som alla kan påverka fastighets- och byggindustrin positivt genom sitt signifikanta engagemang.

Prime

Våra Prime-partners är få, men vitala för PropTech Sveriges utveckling. Det är dessa medlemmar som leder vägen för proptech i Sverige. Tillsammans med dem skapar vi världens bästa ekosystem.

Patron

Våra Patron-partners består av några av de största varumärkena inom svenskt näringsliv. Tillsammans återspeglar den styrka som finns i att vara en del av affärsplattformen PropTech Sverige.

City & Hub

Våra City & Hub-partners är med och skapar unika och framåtsträvande sätt att jobba på i Sveriges städer, kommuner och landsting. Till dessa partners är vi den sparringpartner som behövs för att lyfta utvecklingen av svensk proptech.

Investerare

Vi samarbetar med investerare som står bakom av några av de starkaste varumärkena inom proptech och andra understödjande sektorer. Tillsammans med våra investerare understödjer vi ekosystemet genom matchmaking och andra projekt.

Initiativtagande och tävlingar inom proptech

PropTech Awards

Nordic PropTech Awards

Varje år anordnas Nordic PropTech Awards dit vi söker både partners och jurymedlemmar. Nordic PropTech Awards är ett joint venture-program som anordnas av de nordiska PropTech-bolagen i Danmark, Sverige, Norge och Finland. Priser delas ut proptech-företag i flera olika kategorier, bland annat hållbarhet, investeringar, fastighetsförvaltning, logistik, marknad och mycket mer. Läs mer på Nordic PropTech Awards hemsida

EU PropTech Awards

Likt Nordic PropTech Awards anordnas också EU PropTech Awards, men med målet att främja en hållbar europeisk fastighetsmarknad och livsmiljö. Genom tävlingen anordnas gränsöverskridande samarbeten vilka ämnar leda till en standardisering av proptech i Europa samtidigt som innovation gynnas. Likt till tävlingen i norden söker vi partners och jurymedlemmar hit. Läs mer på EU PropTech Awards hemsida

BA Tech Awards

BA Tech Awards är en prestigefylld tävling där fastighetsutveckling står i centrum. Här premieras varje år tekniska lösningar, digitala innovationer och nyskapande initiativ. Varje år tas finalister i olika kategorier fram. Juryn utser sedan vinnaren i varje kategori. Tävlingen innebär exponering och stora möjligheter till nätverkande med personer i ledande befattningar inom fastighets- och samhällsbyggnadssektorn. Tävlingen anordnas i samarbete med Fastighetsnytt. Läs mer på BA Tech Awards hemsida

Vad våra partners säger om oss

Referenser

5/5

För oss på Advokatfirman Delphi ger partnerskapet i PropTech Sweden en chans att hålla oss a jour med vad som händer i branschen. Som juridisk rådgivare behöver vi förstå branschens utmaningar och hålla oss uppdaterade. Vi ger råd inom all juridik kopplad till proptech.

- Advokatfirman Delphi

5/5

We had the opportunity to host a productive pitch day where we welcomed four fantastic proptech companies.
Big thank you to PropTech Sweden for a wonderful arrangement!

- Jenny, CBRE

Förmedla dina tankar och åsikter

Prata med oss

Att samarbeta med PropTech Sweden är en möjlighet att knyta ditt varumärke till en organisation som är framåtsträvande, socialt ansvarstagande och engagerad. När du går med som strategisk partner får du den plattform du behöver för att verkligen påverka och skapa förändring. Hur vill du och din organisation vara med och engagera? Du väljer!

Are you an international company looking for market entry within the Swedish PropTech scene? We can help you!

Fyll i formuläret

Vi hör av oss inom kort.

Fyll i formuläret

Vi hör av oss inom kort.