#Mestro
#SBC

Mestro ingår i partnerskap med SBC

Dela med dig

Mestro ingår partnerskap med SBC – levererar data för energioptimering av bostadsrättsföreningar

Mestro AB (”Mestro” eller ”Bolaget”) har ingått ett partnerskap med fastighetsförvaltningsbolaget SBC för att leverera insamling, visualisering och rapportering av energi- och hållbarhetsdata. SBC, en av Sveriges största förvaltare av BRFer, kommer att paketera Mestros data med energirådgivning och sälja tjänsten under namnet “Energikollen” till sina 4 600 bostadsrättsföreningar.

Partnerskapet med SBC kommer bli oerhört givande för Mestro, då vi får möjlighet att erbjuda våra tjänster till ännu fler, säger Kristin Berg, VD på Mestro. Bostadsrättsföreningar är en ny målgrupp för oss och genom SBCs paketering av tjänsten ‘Energikollen’ får vi möjlighet att bidra med det vi är starka inom; dvs. Datadrivna insikter. Samtidigt stöttar SBC upp och möter kunden med sina rådgivare inom energi och miljö. Ett upplägg som jag tror är starten på många fler, liknande partnerskap vi vill ingå framöver.

Det är otroligt roligt att kunna erbjuda våra förvaltade föreningar en tjänst som Energikollen. Med Energikollen som grund kan jag som energiexpert guida BRFer hur de ska sätta sina mål och ta fram åtgärdsförslag som både sänker energikostnader, minskar klimatpåverkan och ger ett gott inomhusklimat, säger Samer Ilhamoi, energispecialist på SBC.

Fler inlägg

#Infometric
#Serneke

Infometric i Nordens högsta byggnad

#Mestro

Mestro lanserar guide för upphandling av energiuppföljning

#Jernhusen
#Telcred

Telcred tecknar avtal med Jernhusen

Fyll i formuläret

Vi hör av oss inom kort.

Fyll i formuläret

Vi hör av oss inom kort.