#Mestro

Mestro lanserar guide för upphandling av energiuppföljning

Dela med dig

Mestro AB släpper idag en guide till offentlig upphandling av energiuppföljningssystem. Allt fler offentliga fastighetsägare letar nu lösningar inom energiuppföljning och hållbarhetsrapportering när de regulatoriska kraven från EU ökar. Mestro vill hjälpa fastighetsägare med sin guide som presenterar fördelar och nackdelar med olika tekniska lösningar samt förslag på frågor som bör ställas under en upphandling av energiuppföljningssystem. 
I guiden “Offentlig Upphandling av Energiuppföljningssystem” vill Mestro underlätta offentliga fastighetsägares arbete i utformningen av en upphandling. I kapitel som presenterar fördelar och nackdelar med olika tekniska lösningar, regulatoriska krav och strategiska ställningstaganden, bjuder Mestro läsaren på viktiga insikter för att skapa en så effektiv och måluppfyllande upphandling som möjligt.
Som teknisk leverantör till många offentliga fastighetsägare är vi väldigt ödmjuka inför processen med att upphandla en ny tjänsteleverantör. Med den här guiden vill vi ge tips och råd till de som utformar en upphandling kring vad de borde tänka på och uppmana upphandlare att prata – med flera aktörer – innan de formulerar sin upphandling för att förankra en tydlig bild av vad som är målet och hur det ska uppnås rent tekniskt, säger Kristin Berg, VD på Mestro.
Läs mer på Mestros hemsida, där finns också guiden att ladda ned.

Fler inlägg

#Infometric
#Serneke

Infometric i Nordens högsta byggnad

#Mestro
#SBC

Mestro ingår i partnerskap med SBC

#Jernhusen
#Telcred

Telcred tecknar avtal med Jernhusen

Fyll i formuläret

Vi hör av oss inom kort.

Fyll i formuläret

Vi hör av oss inom kort.