#Vyer

Vyer antagna till acceleratorprogram i New York

Dela med dig

I syfte att påskynda den gröna omställningen i New York arrangeras acceleratorprogrammet Skyline av svenska Energimyndigheten i samarbete med Svensk-Amerikanska Handelskammaren i New York och Build Edison.

Proptechbolaget Vyer är ett av åtta svenska bolag som antagits att delta i årets program och därigenom får en introduktion till den amerikanska fastighetsmarknaden.

Vyer hjälper fastighetsägare att samordna och tillgängliggöra förvaltningskritisk information i webbaserade 3D-ritningar (digitala tvillingar). Den digitala plattformen möjliggör virtuella byggnadsbesök för en högre grad av förvaltning på distans, såväl som datadrivna förebyggande åtgärder för en mer effektiv och hållbar drift och förvaltning.

”Det känns oerhört roligt att få möjligheten att delta. SACCNY och Energimyndigheten har satt ihop en fullspäckad agenda med workshops och tillfällen att träffa flera internationella fastighetsbolag i New York, lära oss mer om deras utmaningar och visa upp hur våra lösningar hjälper svenska fastighetsbolag,” säger Nils Berglund, vd på Vyer.

Byggnaderna i New York City står idag för över 70% av stadens klimatutsläpp. Ny lagstiftning med syfte att skapa en grönare och mer energisnål infrastruktur innebär ett ökat intresse för innovation och ny kunskap inom fastighetssektorn i New York. Nya möjligheter öppnas upp för innovativa svenska företag.

Under Skyline programmet får de utvalda företagen stöd genom kunskapsutbyte och introduktion till kontakter och intressenter som kan bidra till en effektiv etablering på den amerikanska marknaden.

Läs mer om nyheten här. 

Fler inlägg

#Bovra
#Energiklivet

Bovra lanserar samhällsinitiativet Energiklivet

#Plant
#IVL Svenska Miljöinstitutet

Plant gör det enklare att använda branschgemensamt tolkade miljövarudeklarationer

#Infometric
#Serneke

Infometric i Nordens högsta byggnad

Fyll i formuläret

Vi hör av oss inom kort.

Fyll i formuläret

Vi hör av oss inom kort.