ett nytt sätt att accelerera marknaden

PropTech Championship

Det finns många stora spelare i fastighets- och byggbranschen som är beroende av digitalisering för att nå sina företagsmål. De flesta hänger med och anpassar sig efter utvecklingen, men utmaningen ligger i hur och när man börjar. Det är här PropTech Championship kliver in som en språngbräda för framgång.

Championship

Om tävlingen

Varje år håller PropTech Sweden i en tävling där man som PropTech-medlem har chansen att vinna ett projekt med en fastighetsägare. Projektet anpassas till din organisation och dina affärsmål. Tävlingen är en otrolig möjlighet att kunna ta sitt affärsskap inom PropTech till nästa nivå samtidigt som man bidrar till hållbar utveckling inom fastighets- och byggbranschen.

Är du redo för en kul utmaning som kan gynna dina affärer?

Gör dig redo för PropTech Championship 2024!

PropTech Champions

Tidigare vinnare

PropTech Sweden är till för alla organisationer som är involverade i fastigheter. Vi erbjuder medlemsskap i olika kategorier, för att det ska finnas möjlighet för alla inom branschen att medverka på det sätt som passar dem bäst.

Vinnare Championship 2023

PropTech Championship är ett tydligt bevis på att innovation och kundupplevelse på riktigt börjar ta fart inom fastighetsbranschen. Vi är glada över att få samarbeta med The Kloud för att kunna leverera exceptionella upplevelser och förenkla vardagen för människor som bor och arbetar i Kista med omnejd.

- Lukas, VD för Spaceflow

Sponsor

Runner ups

Vinnare Championship 2022

PropTech Championship var en toppenupplevelse. Inte bara för att vi vann alltihop, men också för att vi fick chansen att jobba med ett riktigt case. Vi fick möjligheten att applicera vår teknik i relation till ett verkligt kundbehov. Strukturen på tävlingen liknar ett sportevenemang, vilket inte bara gör det tydligt, utan också väcker vinnarskallen i en.

Fredrik Tunberg, VD för Sally R

Sponsor

Runner ups

Hör av dig

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret

Vi hör av oss inom kort.

Fyll i formuläret

Vi hör av oss inom kort.