Årets BA Tech Awards-vinnare

Dela med dig

Ett stort GRATTIS till Årets BA Tech Awards-vinnare!

Det är med stor glädje och stolthet delar nyheten om de imponerande vinnarna av BA Tech Awards på Business Arena Stockholm 2023. Dessa banbrytande företag har verkligen lyft fram och drivit innovation inom fastighetsbranschen till nya höjder! I tävlingen var det nio finalister som hade röstats fram och fick pitcha sin tjänst eller projekt inför juryn. Digitalisering och omsättning i praktiken är några kriterier som bidrog till vilka som skulle bli vinnare av BA Tech Awards 2023.

 

Vinnare:

LINK Arkitektur i mest innovativa fastighetsaktör – Ert arbete för att forma framtidens byggnader är en källa till beundran!

Juryns motivering för vinnaren i kategorin mest innovativa fastighetsaktör lyder:

En teknisk lösning som på många sätt överträffar hjärnan sades med beundran i juryn. Arbetsmetoden ligger i framkant när vi talar om att våga testa vägar som utmanar den bransch man själva verkar inom. Ett praktexempel på den ursprungliga tanken att det digitala ska underlätta människans mer monotona uppgifter och därmed skapa tid och utrymme för den kreativa processen. Grattis Link Arkitektur.

ProptechOS i kategorin mest innovativa PropTechbolag – Er dedikation till att förändra fastighetsvärlden genom teknologi är inspirerande!

Juryns motivering för vinnaren i kategorin mest innovativa proptech-bolag lyder:

Affärsvärdet är tydligt. Framförallt ett verktyg som fångar in och löser ett problem som många fastighetsbolag brottas med, att kunna välja och nyttja den teknik som redan finns tillgängligt. Genom att sänka tröskeln när det handlar om teknisk kompetens och inte minst de kostnader som uppstår när teknik ska integreras har man skapat ett verktyg som öppnar dörren även för de mindre aktörerna. Grattis ProptechOS.

Akademiska Hus i kategorin mest innovativa offentliga verksamhet – Er önskan att skapa moderna och hållbara utbildningsmiljöer är avgörande för samhällets framtid!

Juryns motivering för vinnaren i kategorin mest innovativa offentliga verksamhet lyder:

Att skapa en bättre kundupplevelse är något som är grundläggande i fastighetsbranschen. Kan man samtidigt skapa en effektivare verksamhet både vad gäller affärsnytta och miljö så är det givetvis jackpott. Med realtidsdata, en konkret pitch och tydliga fakta säger man nej till outnyttjade ytor. Grattis Akademiska Hus.

 

Vi citerar Roger Tofft,

Vi har länge klagat på branschen, men dagligen får jag nu höra om bra exempel, och det är fantastiskt att se den utvecklingen som just nu sker. Vi ifrågasätter gamla beteenden och är redo att göra en förändring i vårt beteende! Fantastiskt.

Vi vill rikta ett stort tack till alla finalisterna som deltog. Era pitchar och engagemang i att driva på branschen är verkligen imponerande. Alla ni är vinnare i våra ögon!
Grattis till: OneFinPropstreetMalmö stadÖrebroBostäder AB – ÖBOOdevo och OAKS AB

Låt oss fortsätta att inspireras av dessa vinnare och vi ser redan fram emot 2024.

Denna tävling är möjlig tack vare samarbetet med Business Arena, Nordic PropTech Initiative och PropTech Sweden.

Fler inlägg

Vi gästar Verktygslådan

Sammanfattning av mötet med Vinnova

Vinnarna av Nordic PropTech Awards 2024

Fyll i formuläret

Vi hör av oss inom kort.

Fyll i formuläret

Vi hör av oss inom kort.