Finalister klara till BA Tech Awards 2023

Dela med dig

Fantastiska nyheter – Finalisterna till BA Tech Awards 2023 är klara och spänningen är på topp! ?? Vem kommer att kamma hem priset för den mest innovativa lösningen inom fastighetsbranschen? Den brinnande frågan kommer att besvaras den 21 september på Business Arena Stockholm när vinnarna koras.

 

Juryn med Johan BrawLisa AngerOlli VigrenAnna KullendorffMagnus SvantegårdCalle Wettergren HenrikssonJenny CarlstedtRoger Tofft och Malin Söderman har utförligt granskat bidragen och letat efter banbrytande utveckling och genomförande som inte bara kan öka effektiviteten och attraktiviteten inom fastighetsbranschen, utan även tackla den enorma utmaningen att minska branschens klimatpåverkan.

En applåd till våra fantastiska finalister och gratulerar alla de som sökt, det tydligt att vi har upplevt en imponerande utveckling sedan 2022. Resultaten av denna utveckling är nu synliga i hela fastighetsmarknaden. PropTech Sweden har varit engagerade i att stärka och utveckla detta ekosystem, och det är så glädjande att tänka tillbaka på hur det var för bara några år sedan när mötesplatserna var få. Nu ses vi alla regelbundet, och den närmare dialogen har öppnat dörrar för kunskapsutbyte och en stark vilja till förändring. Vi hyllar finalisterna för deras utveckling och önskar dem lycka till på finaldagen. Tillsammans är vi på väg mot en spännande framtid inom fastighetsbranschen, där samarbete och att våga utmana gamla tankar är nycklarna till framgång. – Roger Tofft

Nu, låt oss rikta strålkastaren på de nominerade i de olika kategorierna.

I kategorin mest innovativa PropTechbolag är följande bolag nominerade:
Propstreet – Propstreet
OneFin AB – ESG
ProptechOS – ProptechOS

I kategorin mest innovativa fastighetsaktör är följande bolag nominerade:
LINK Arkitektur – The Augmented Architect
Oaks AB via Nuage AB – Cornelia – Gör din fastighet smartare
Odevo – Odevo SIMPLIFYING LIVING

I kategorin mest innovativa offentliga verksamhet är följande nominerade:
Malmö stad Miljöförvaltning – Energikarta Malmö
Akademiska Hus – Digitalisering av campus
ÖrebroBostäder AB – ÖBO– Stadsautomationsprojektet

 

Den stora dagen närmar sig snabbt! Vinnarna kommer att avslöjas på Business Arena Stockholm den 21 september. Och det blir inte bara äran att ta emot priset från huvudscenen – vinnarna belönas även med två biljetter till Business Arena Stockholm 2024 samt möjligheten att delta som partner vid valfri regional arena eller få helsidesannonsering i sex nummer av Fastighetsnytt.

 

Vi ser fram emot att tillsammans fira och hylla de mest innovativa krafterna inom fastighetsbranschen! ??️?

#proptechSE #proptechsweden #batechawards #awards

Fler inlägg

Vi gästar Verktygslådan

Sammanfattning av mötet med Vinnova

Vinnarna av Nordic PropTech Awards 2024

Fyll i formuläret

Vi hör av oss inom kort.

Fyll i formuläret

Vi hör av oss inom kort.