Kan du förändra en bransch på en dag?

Dela med dig

Kan du förändra en bransch på en dag?

Kanske inte, men med massa kompetenta, öppna och härliga personer kan vi definitivt få ut något riktigt bra!

Wow, vilken energi vi har haft på dagens workshop! Det har varit en otrolig upplevelse att samla 50 individer som brinner för att göra skillnad inom vår bransch. Vi har inte bara delat idéer och insikter, utan också skapat en känsla av samhörighet och en gemensam strävan mot förändring.

Detta är bara första steget på vår resa, men det är ett viktigt steg. Vi har lagt grunden för något stort, och vi är fast beslutna att använda den här energin och entusiasmen för att driva branschen framåt.

Vi kommer att sammanfatta de tankar och idéer som vi har diskuterat idag och se till att de når rätt människor i vår bransch.

Vi tror på kraften i samarbete och innovation. Tillsammans kan vi göra verklig skillnad och forma framtiden för vår bransch. Så låt oss ta detta momentum och ta det med oss uppåt i kedjan. Låt oss fortsätta att inspirera varandra och arbeta tillsammans för att skapa en bransch som är ännu bättre än den är idag.

Tack till alla som deltog idag och bidrog till den fantastiska energin och de kreativa tankarna. Tillsammans är vi starka, och vi har en spännande framtid framför oss!

Stort tack till Christoffer Börjesson, Newsec och Markus Mittler, Brunswick Real Estate

Fler inlägg

Business Arena Stockholm

Ecosystem Exchange

PropTech Connect 2024

Fyll i formuläret

Vi hör av oss inom kort.

Fyll i formuläret

Vi hör av oss inom kort.