PropTech Connect 2024

Dela med dig

PropTech Sweden kommer tillsammans med våra systerorganisationer i Norge och Danmark delta på Europas största PropTech event i London 4-5 september. Tillsammans skapar vi The Viking Lounge, en mötesplats med möjlighet att skapa nya kontakter och samarbeten.

ProptTech Connect samlar beslutsfattare, entreprenörer och investerare från hela världen, som alla delar ett intresse av innovation, utveckling och möjligheter inom fastighetssektorn. Under de två dagarna som eventet pågår finns möjlighet att ta del av kunskap, insikter och trendspaningar från internationella branschprofiler.

Är du intresserad av den internationella marknaden är PropTech Connect ett utmärkt tillfälle att utöka ditt nätverk med internationella kontakter. Genom deltagarlistan och matchmaking-appen bokar du in intressanta möten.

I The Viking Lounge finns utrymme för 12 nordiska företag att presentera sig för den internationella PropTech marknaden. Är ni intresserade av en plats? Hör genast av er till markus@proptechsweden.org

Här kan ni läsa mer om PropTech Connect 

 

Fler inlägg

Business Arena Stockholm

Ecosystem Exchange

Vi gästar Verktygslådan

Fyll i formuläret

Vi hör av oss inom kort.

Fyll i formuläret

Vi hör av oss inom kort.