The Clusters of Sweden community växer – vi är nu medlemmar!

Dela med dig

Vi har glada nyheter! Vi är enormt stolta att meddela att PropTech Sweden officiellt har gått med i det prestigefyllda Cluster of Sweden! ? Samarbetet öppnar upp en värld av möjligheter för oss, när vi ger oss ut på en resa av innovation och tillväxt tillsammans med några av de skickligaste proffsen i Sverige.

 

Att vara en del av Cluster of Sweden är inte bara en milstolpe för vår organisation, utan också ett bevis på vårt engagemang, excellens och vår passion för samarbete. Det uppskattade nätverket samlar likasinnade individer och företag, och främjar en miljö där banbrytande idéer vårdas och förs till liv. Möjligheten att få kontakt med och lära av de bästa i branschen är verkligen ovärderlig. Vi är glada över att fördjupa oss i ett livfullt ekosystem av kunskapsdelning och samarbete. Vårt team ser fram emot att samarbeta med duktiga individer och organisationer från olika sektorer över hela Sverige. Tillsammans kommer vi att tänja på gränser, driva innovation och göra ett varaktigt genomslag inom våra respektive områden.

 

Vi vill uttrycka vår djupaste tacksamhet till våra exceptionella teammedlemmar vars hårda arbete och engagemang har gjort denna prestation möjlig. Det är deras orubbliga engagemang som har hjälpt oss förtjäna möjligheten att bli en del av Cluster of Sweden. Till alla våra medlemmar, partners och supportrar vill vi tacka er för ert fortsatta förtroende och tro på vår förmåga. Ni kan vara säkra på att vårt nyfunna samarbete med Cluster of Sweden kommer att stärka vårt engagemang för att leverera exceptionella resultat och driva framgång.

 

När vi börjar på detta spännande kapitel, inbjuder vi er alla att följa med oss på resan. Tillsammans kommer vi att uppnå fantastiska saker!

Fler inlägg

Vi gästar Verktygslådan

Sammanfattning av mötet med Vinnova

Vinnarna av Nordic PropTech Awards 2024

Fyll i formuläret

Vi hör av oss inom kort.

Fyll i formuläret

Vi hör av oss inom kort.