Vinnarna av PropTech Awards 2023

Dela med dig

Vinnarna av Nordic PropTech Awards 2023 är utsedda!

 

Vinnarna har tillkännagavs lite tidigare än väntat, (eftersom vår VD Roger Tofft av misstag tryckte på en knapp och tillkännagav dem inom några minuter) vid start av Nordic PropTech Awards, till publikens stora nöje! ??? Vi hade ett vinnarsoundtrack mixat av DJ Benji! Vi åt en fantastisk 3D-printad biff till VIP-middag! En lite konstig prislunch! Så klart festade vi in på natten i Stockholm – shout out till the last one’s standing!

 

Men framför allt har vi verkligen gjort vågor i branschen som slår rubrikerna och skapat några fantastiska kontakter med vårt smarta nätverk på evenemanget! Här är listan av våra fantastiska vinnare:

 

Contech: RECOMA

Invest & Finance: Navian

Market: Propstreet

New Real Estate Experiences: xNomad

Property Management: Unloc

Sustainable & Healthy Buildings: Stykka

Urban Mobility & Logistics: Spirii

Grattis till alla vinnare, vi ser fram mot att följa er resa framöver.

 

Ett stort tack till våra partners, The Kloud, VELUX & Coor. Vi vill också tacka vår track-sponsor EIT Urban Mobility samt vår nätverks-partner Business Arena. Vi är mycket stolta och glada över det enorma stödet vi fått över de nordiska ekosystemen. Nordic PropTech Awards är ett program för acceleration och erkännande av ekosystem som lanserats i ett joint venture av PropTech Danmark, PropTech Sverige, PropTech Norge och PropTech Finland.

 

Utforska de vinnande företagen HÄR.

Vårt community har satt ribban högt för Q1 2023 och vi är så exalterade över att se vad vi kan åstadkomma tillsammans under det kommande året!

Fler inlägg

Business Arena Stockholm

Ecosystem Exchange

PropTech Connect 2024

Fyll i formuläret

Vi hör av oss inom kort.

Fyll i formuläret

Vi hör av oss inom kort.