Vinnarna av Nordic PropTech Awards 2024

Dela med dig

Grattis till vinnarna av Nordic PropTech Awards 2024!

Nu står det klart vilka som korats till vinnare i Nordic PropTech Awards 2024, där ett välmotiverat företag i var och en av de sex kategorierna har utsetts till Nordens mest innovativa och lovande startup/scaleup in sektorn.

Men framför allt har vi verkligen gjort vågor i branschen som slår rubrikerna och skapat några fantastiska kontakter med vårt smarta nätverk på evenemanget! Här är listan av våra fantastiska vinnare:

Och vinnarna är…
Contech: ☆ Plant ☆
Investering & Finansiering: ☆ Legacy: Carbon Accounting for Real Estate ☆
Marknad: ☆ Portally ☆
Fastighetsförvaltning: ☆ Carrot ☆
Hållbara & Hälsosamma Byggnader: ☆ Insutex ☆
Stadsrörlighet & Logistik: ☆ Powerpal ☆

Ett stort grattis till alla vinnare!
Och tack till vår jury, ert stöd och engagemang uppskattas verkligen!

Vi vill också framföra ett stort tack till våra partners Coor Sverige, VELUX, Hines, MIPIM och EIT Urban Mobility
Vi är otroligt stolta över det enorma stödet från de nordiska ekosystemen och våra vänner PropTech Finland, Proptech Norwaw, PropTech Denmark.

– Genom åren har vi bevittnat otaliga företag kämpa för att göra sig hörda i det ständiga bruset. Men det är de som visar upp en kombination av innovation, outtröttlig vilja, och starkt teamarbete som verkligen utmärker sig. De två vinnarna har inte bara lyckats bryta igenom, utan också blivit framgångssagor på den svenska marknaden, säger Roger Tofft, PropTech Sweden .

”– Att Plant erkänns på detta sätt av Nordic Proptech Awards understryker våra stora ambitioner och vårt åtagande att driva bygg- och fastighetsindustrin mot klimatneutralitet. Vår tillväxt från en liten startup till ett snabbt växande impactbolag med 25 anställda som alla arbetar för att lösa klimatutmaningen genom digitalisering och automation visar på vårt stora engagemang för branschledande innovation, säger Pelle Tunell, VD och medgrundare av Plant. Vi är fast beslutna att fortsätta leverera industriledande lösningar och siktar nu på att bli nordens främsta aktör inom klimatberäkningar för fastighets- och byggsektorn samt en pålitlig partner för bolagen med de allra mest ambitiösa klimatmålen.” – Pelle Tunell, Plant

Plant

Vi är väldigt glada och ödmjuka inför att ta emot det här priset som vi vill dela med alla våra användare, Portally är utvecklat för branschen av branschen. Utmärkelsen är ett tydligt bevis på att våra användare lyckas i plattformen – de hyr ut sina lokaler. Vi ser fram emot att spela vår roll som fastighetsbranschens Tinder och fortsätta matcha branschens aktörer för en mer långsiktigt hållbar och lönsam fastighetsmarknad för alla parter.” Fredrik Widing CEO & Co-founder på Portally.

Portally

 

 

Läs även mer på Fastighetsnytt; Nordic Proptech Awards-vinnare 2024 – Fastighetsnytt

Fler inlägg

Vi gästar Verktygslådan

Sammanfattning av mötet med Vinnova

PropTech Championship 2024 i Rosengård – smart teknik för framtidens boende

Fyll i formuläret

Vi hör av oss inom kort.

Fyll i formuläret

Vi hör av oss inom kort.